شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

پژوهشگاه رویان، میزبان بیوتکنولوژیست های غرب آسیا و شمال آفریقا

نسخه قابل پرینت
کد خبر:50329
دوشنبه، ۲۱ فروردین، ۱۴۰۲ | 10:28

پژوهشگاه رویان، میزبان بیوتکنولوژیست های غرب آسیا و شمال آفریقا

دومین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا)، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ توسط پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش دیده بان علم ایران، این کنگره علمی که زمینه ساز پژوهش‌های مشترک علمی است با موضوع زیست فناوری کاربردی به عنوان شاخه‌ای از کنگره بین المللی رویان و با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه نقش زیست فناوری در صنعت و درمان، در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه WANA [West Asia and North Africa] برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این کنگره پروفسور محمد حسین نصر اصفهانی و دبیر اجرایی آن دکتر مهدی حاجیان است.
پژوهشگاه رویان معتقد است که این کنگره می‌تواند به عنوان محلی برای هم افزایی و دیدار فعالان علمی و تجاری زیست فناوری و درمان ناباروری و نیز مجالی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان داخلی و خارجی باشد که به تولید اقلام مصرفی ورود پیدا کرده اند.

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی وانا راه را برای ایجاد انجمن علمی وانا [WANA Scientific Society] هموار کرده و این موضوع یکی از اهداف مهم برگزاری کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا موسوم به وانا است.

کنگره وانا

این کنگره سالیانه به منظور حرکت همه جانبه فرامرزی و تسخیر میدان‌های علمی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین ایجاد شبکه سازی دانش بنیان در سطح بین المللی اهمیت بیشتری یافته تا به طور منسجم و هدفمند به رشد تولید و اقتصاد دانش بنیان توجه شود.

از اهداف ایجاد این انجمن علمی می‌توان به انتقال تجربیات علمی، از طریق شبکه سازی و ایجاد ارتباطات مؤثر با سایر مراکز علمی، محققین و دانشمندان منطقه وانا در سراسر جهان، شناسایی ظرفیت همکاری در کشورهای منطقه و گسترش شبکه ارتباطی، توسعه شبکه سازی بین شرکت‌های دانش بنیان منطقه وانا به منظور افزایش ارتباطات و تعاملات و تجارت محصولات علمی، احیاء اقتصاد زیست فناوری و ایجاد رهبری منطقه‌ای در مدیریت و هدایت شرکت‌های دانش بنیان به منظور توسعه تولیدات صادرات محور، تأمین زنجیره کامل ارائه خدمات دانش بنیان شامل آموزش، مشاوره کارشناسی، نظارت و اجراء طرح‌های کلان در حوزه زیست فناوری به کشورهای متقاضی توسط شرکت‌های دانش بنیان و کمک به توسعه و ارتقاء امنیت غذایی کشور با استفاده از فناوری‌های نوین و حرکت به سمت ایجاد استقلال اقتصاد غذایی کشورهای اسلامی به عنوان مؤلفه‌ای حیاتی در احیای قدرت منطقه‌ای در سطح جهانی

کنگره بین المللی وانا به زبان انگلیسی برگزار می شود. اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برای آگاهی از محورهای برنامه و آخرین مهلت ثبت نام می‌توانند به وب‌سایت کنگره به نشانی اینترنتی Royan-edu.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

تولید محلول نگهداری بافت پیوندی برای نخستین بار در ایران

دستاورد محققان ایرانی در راستای توسعه روش های درمانی «آرتریت روماتوئید»

شناسایی سه مورد ژن معیوب در زنان نابارور مبتلا به توقف بلوغ تخمک و توقف کلیواژ

بررسی اپیدمیولوژی اثر عوامل مختلف روی قطعه‌قطعه شدن DNA اسپرم مردان نابارور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها