پنج شنبه، ۹ فروردین، ۱۴۰۳ | Thursday, 28 March , 2024

رژیم غذایی مبتنی بر ارزن، ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد

نسخه قابل پرینت
کد خبر:48131
یکشنبه، ۱۷ مرداد، ۱۴۰۰ | 18:59

رژیم غذایی مبتنی بر ارزن، ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد

بر اساس تحقیقات ۱۱ کشور، افراد دیابتی که در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می کردند، میزان قند خون شان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش یافت.

به گزارش دیده بان علم ایران، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.

این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همچنین افراد غیردیابتی به عنوان یک روش پیشگیرانه نشان می دهد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

آغاز کنفرانس بین المللی ارزن در هند با سخنرانی پژوهشگر ایرانی

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها