شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

اعطای گرنت ۵۰ میلیون تومانی ستاد فناوری‌های فوتونیک به رساله های برگزیده

نسخه قابل پرینت
کد خبر:45866
چهارشنبه، ۱۳ آذر، ۱۳۹۸ | 14:46

اعطای گرنت ۵۰ میلیون تومانی ستاد فناوری‌های فوتونیک به رساله های برگزیده

ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت با ارزیابی رساله های کاربردی و در حال اجرای مقطع دکتری در حوزه مهندسی مواد، ساخت و فوتونیک به رساله های برگزیده تا ۵۰ میلیون تومان پژوهانه اعطا می کند.

به گزارش دیده بان علم ایران، سرمایه‌گذاری هدفمند بر روی پژوهش و زیرساخت‌های آن خصوصا زیرساخت انسانی، لازمه توسعه علم و فناوری در هر کشوری است. در همین راستا، ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت در نظر دارد رقابتی جهت «اعطای پژوهانه(گرنت) اختصاصی به رساله‌های کاربردی مقطع دکتری در حوزه مهندسی مواد، ساخت و فوتونیک» را برگزار کند. سقف پژوهانه پرداخت شده در این رقابت ۵۰ میلیون تومان است.

ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های علمی داخل کشور و همچنین تشویق و هدایت رساله‌های مقطع دکتری (در حوزه‌های مرتبط با این ستاد) به سوی رفع نیازهای صنایع داخل کشور و تولید ثروت؛ «مسابقه اعطای گرنت فناورانه اختصاصی به رساله‌های کاربردی مقطع دکتری در حوزه مهندسی مواد، ساخت و فوتونیک» را برگزار می‌کند.

این رقابت حوزه‌های علمی مختلفی مانند محصولات نسوز، آهن و فولاد کشور، صنایع کاشی و سرامیک، مواد و تجهیزات پزشکی، محصولات کربنی، لاستیک، تولید مواد پلیمری با کاربردهای خاص، صنایع پلیمر رنگ و چاپ ساخت و تولید، شکل‌دهی و متالوژی را در بر می‌گیرد.

پس از ارزیابی رساله‌های کاربردی و در حال اجرا، پژوهانه (گرنت)‌ فناورانه تا ۵۰۰ میلیون ریال اعطاء می‌شود.

علاق‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این رقابت، به سایت اینترنتی ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت به نشانی http://pam.isti.ir/ مراجعه کنند.

زمان ثبت نام برای شرکت در این مسابقه از ۳۰ مهرماه آغاز شده و مهلت ثبت نام تا ۳۰ آذر ماه تمدید شده است .

انتهای پیام

مطالب مرتبط

بهره‌برداری از ایستگاه تصفیه خوراک هگزا فلوراید اورانیوم/ساخت دستگاه لیزر دیسک در کشور

تجاری سازی دستاورد محققان مرکز ملی لیزر: سیستم جوش لیزری به فولاد مبارکه می رود

مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد راه اندازی شد

فراگام دانشمند ایرانی دانشگاه «کارنگی ملون» در توسعه فناوری های پوشیدنی و نامرئی سازی

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها