پنج شنبه، ۲۳ آبان، ۱۳۹۸ | Thursday, 14 November , 2019

تولید کیت نانومغذی بهبود عملکرد برگ سبز چای با همکاری دو پژوهشکده

نسخه قابل پرینت کد خبر:45060
۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸
تولید کیت نانومغذی بهبود عملکرد برگ سبز چای با همکاری دو پژوهشکده

قرارداد تولید کیت نانومغذی مناسب برای افزایش عملکرد کمی و کیفی (عطر و طعم) گیاه چای (Camellia sinensis) با استفاده از نانوبیوفناوری در راستای رفع چالش‌های باغات چای در کشور بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و پژوهشکده چای مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی منعقد شد.

به گزارش دیده بان علم ایران بر اساس تفاهم‌نامه قبلی علمی- پژوهشی بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و پژوهشکده چای مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، قرارداد با موضوع اجرای مشترک پروژه «تولید کیت نانومغذی مناسب برای افزایش عملکرد کمی و کیفی (عطر و طعم) گیاه چای (Camellia sinensis) با استفاده از نانوبیوفناوری» پژوهشکده‌های مذکور امضا شد.

این قرارداد در قالب یک برنامه کوتاه‌مدت برای افزایش عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای در راستای تعدیل تنش خشکی در باغات چای اجرا خواهد شد که امید است با اجرای پروژه مشترک و توسعه همکاری‌های فی‌مابین، گام مؤثری در راستای کمک به رفع چالش‌های باغات چای در کشور برداشته شود.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *