شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

دکتر قره پتیان، عضو منتخب شورای جهانی سیستم‌های فشار‌ قوی در ایران

نسخه قابل پرینت
کد خبر:39499
چهارشنبه، ۱۳ تیر، ۱۳۹۷ | 11:27

دکتر قره پتیان، عضو منتخب شورای جهانی سیستم‌های فشار‌ قوی در ایران

دکتر گئورک قره پتیان، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سیگره ایران به عنوان عضو شاخص انتخاب شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، علیرضا شیرانی، رییس کمیته اجرایی و عضو هیات رئیسه سیگره ایران در خصوص برگزیده شدن دکتر گئورک قره پتیان، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در انجمن سیگره گفت: کنفرانس سیگره (شورای جهانی سیستم‌های فشار‌ قوی) یک کنفرانس بین المللی است که هر دو سال یکبار در فرانسه برگزار و طی آن آخرین موضوعات روز دنیا مطرح می شود.۱۶ کمیته مطالعاتی در سیگره وجود دارد که در زمینه های مختلفی در حال انجام کار هستند که در کمیته مطالعاتی تا ۴۰ نفر از متخصصان دنیا حضور دارند.

عضو هیات رئیسه کمیته ملی مطالعات انرژی الکتریکی ایران (سیگره ایران) خاطر نشان کرد: ایران هم به عنوان یکی از  کشورهای عضو سیگره در قالب کمیته سیگره ایران فعالیت می کند. هر سال ایران بسته به اینکه محققان و دانشمندان ایرانی چه نقشی در فعالیت هایی که در صنعت برق ایران انجام می دهند مورد ارزیابی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه افراد مورد ارزیابی معمولا عضو کمیته سیگره هستند، گفت: کمیته از افراد شاخص قدردانی می کند که امسال هم دکتر گئورک قره پتیان، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان عضو برجسته در این زمینه انتخاب شدند.

شیرانی با بیان اینکه اگر برگزیده ها تمایل داشته باشند می توانند در کنفرانس سیگره شرکت کنند، عنوان کرد: از ایران در سال یک نفر انتخاب می شوند که طی مدت۶۰ سال فعالیت سیگره ۱۳نفر از ایران انتخاب شده اند.

اهداف و فعالیت‌های اصلی سیگره ایران بر انتقال دانش فنی و استفاده از تجربیات جهت بهینه‌سازی عملکرد سیستم قدرت و توسعه آن در آینده متمرکز می‌شود. توسعه تحقیقات در زمینه سیستم‌های برق فشارقوی، تسهیل دسترسی به انتشارات و نتایج تحقیقات، بالا بردن سطح دانش فنی از طریق ایجاد امکان حضور محققین و دانشمندان ایرانی در کمیته‌های مطالعاتی بین‌المللی و کارگروه‌های سیگره و مشارکت در طرح‌های مطالعاتی ، بالابردن سطح تکنولوژی سازندگان داخلی و تبعیت از استانداردهای بین‌المللی، ایجاد بستر مناسب برای آشنایی با فضای رقابتی بین‌المللی و فضاسازی جهت توسعه بازار بین‌الملل، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی مرتبط با صنعت برق از جمله اهداف این انجمن به شمار می رود.

ماموریت سیگره ایران، افزایش مشارکت مهندسین، متخصصین و محققین در انجمن سیگره و ترویج و گسترش فعالیت‌های سیگره در ایران است که از طریق  سازماندهی جهت حضور سیگره ایران در کنفرانس دوسالانه سیگره و سمپوزیوم‌ها، ارائه مقالات در جلسات داخلی و کنفرانس‌های بین‌المللی سیگره، تشکیل کمیته‌های تخصصی در ایران جهت ارتباط و فعالیت با کمیته‌های مطالعاتی سیگره،  اطلاع رسانی فعالیت‌های سیگره به اعضای سیگره ایران انجام می گیرد.

کمیته ملی مطالعات انرژی الکتریکی ایران (سیگره ایران) به عنوان نماینده شورای جهانی سیستم‌های فشار‌ قوی (سیگره) در ایران می‌باشد که فعالیت خود را جهت حضور در انجمن سیگره از سال ۱۳۶۸ آغاز کرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

تولید ارزان الکتروکاتالیست بر پایه چارچوب‌های فلزی-آلی با طول عمر بالا

دستاورد محققان ایرانی در ترمیم استخوان‌ با هیدروژل نانویی تولیدی از پیله کرم ابریشم

موفقیت دانشمند ایرانی در ساخت لباس با قابلیت اندازه‌گیری قند خون

تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها