شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

جلوگیری از انقراض موز با تولید موز تراریخته

نسخه قابل پرینت
کد خبر:36765
یکشنبه، ۱۹ فروردین، ۱۳۹۷ | 12:28

جلوگیری از انقراض موز با تولید موز تراریخته

در اواسط قرن بیستم بیماری پاناما که عامل قارچی آن شباهت بسیاری به فوزاریوم اکسی پوریوم داشت منجر به نابودی صنعت موز شد. در آن زمان هیچ درمانی برای این بیماری وجود نداشت و تنها شانس بود که موجب احیای دوباره صنعت موز شد اما این بار دانشمندان راه نجات آن را پیدا کرده اند.

پژوهشگران سال­هاست برای تولید موز کاوندیش تراریخته تلاش می­کنند که در برابر این قارچ ایمن باشد مطالعه کرده اند.

موز کاوندیش یکی از ارقام مرغوب موز است که ۹۹ درصد موز وارداتی به کشورهای غربی را شامل می شود. موز کاوندیش در ایران نیز پرطرفدار است. ایران علاوه بر واردات این رقم موز از هند در جنوب کشور هم به تولید آن می پردازد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

تولید «بادمجان تراریخته» با «بتاکاروتن» بیشتر در ژاپن

کاشت درخت به یاد پایه‌گذار فقید بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

رییس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه: غیرتراریخته‌ها هیچ حسن و مزیتی نسبت به محصولات تراریخته ندارند

بیانیه مشترک انجمن های تخصصی حوزه علوم زیستی و کشاورزی در انتقاد از کارزار رسانه‌ای تحریف مصوبه اخیر مجلس

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها