دوشنبه، ۴ تیر، ۱۳۹۷ | Monday, 25 June , 2018

عضویت دو استاد ایرانی در کمیته مشورتی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد

نسخه قابل پرینت کد خبر:36376
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۳
عضویت دو استاد ایرانی در کمیته مشورتی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد
دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، استادان گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به عضویت کمیته مشورتی فنی LEAP سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) درآمدند.

به گزارش دیده بان علم ایران کمیته مشورتی فنی LEAP در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ فوریه با دعوت از استادان برجسته از کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا، ایران، آلمان، سوئد، کانادا، برزیل، انگلستان، موسسه تحقیقات اینرا فرانسه، CSIRO استرالیا و مدیران بخش تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ از قبیل DSM ، Evonik, Altech و انجمن بین‌المللی خوراک دام IFIF ، FAFANA ، FAFAC و… در محل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در رم ایتالیا تشکیل شد.

جلسات کاری طی سه روز با مرور وظایف LEAP و کمیته مشورتی فنی مربوطه انجام شد. محور مذاکرات ارزیابی اثرات زیست‌محیطی تولید افزودنی‌های خوراکی دام و نیز ارزیابی تاثیرات زیست‌محیطی مصرف آنها در دام بود. پس از مرور دستورالعمل‌های موجود، برای هر یک از اعضای کارگروه وظائفی در راستای تدوین دستورالعمل جدید تبیین شد.

گفتنی است که دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری با درجه استاد تمامی، عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران هستند.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *