دوشنبه، ۲۷ آذر، ۱۳۹۶ | Monday, 18 December , 2017

تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

کد خبر: 30656 نسخه قابل پرینت
۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۰
تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا موفق به اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر سارا موحد، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و مخترع این فراورده غذایی جدید گفت: کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است. مبتلایان به سلیاک با محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن (Gluten- Free) مواجه هستند که این کیک، می تواند مورد استفاده آنها قرار گیرد.

انتهای پیام

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan