پنج شنبه، ۹ فروردین، ۱۴۰۳ | Thursday, 28 March , 2024

تولید محلول قندی با گیاه دارویی آویشن توسط پژوهشگران کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:29419
چهارشنبه، ۳ آبان، ۱۳۹۶ | 13:44

تولید محلول قندی با گیاه دارویی آویشن توسط پژوهشگران کشور

محققان کشور با استفاده از گیاهان دارویی آویشن و بابونه بدون استفاده از حرارت به روش اسمزی محلول قندی با حداکثر مواد موثره گیاهان تولید کردند.

به گزارش دیده بان علم ایران  در این روش که توسط دکتر فرزاد غیبی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی انجام شده،  آسیب‌های سایر روش های استخراج مواد موثره مانند استخراج با حلال، استفاده از حرارت در خشک کردن گیاهان دارویی و همچنین روش های تقطیر و اسانس گیری به حداقل می رسد.

در این روش به دلیل وجود فشار اسمزی موجود در محلول قندی، مواد موثره از گیاه استخراج شده و به صورت کاملا طبیعی وارد محلول شده و تولید محلول قندی عملگرا می کند. محصول این روش می تواند در تولید شربت های نوشیدنی و مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

در دانشگاه تربیت مدرس انجام شد: افزایش ماندگاری قارچ خوراکی با نگهدارنده های گیاهی

تولید نخستین قارچ‌کش بیولوژیک با اسانس گیاهی در کشور

کاهش مصرف سوخت و افزایش ظرفیت مزرعه‌ای با خاک‌ورزی حفاظتی

ساخت یک خشک‌کن خورشیدی توسط پژوهشگران کشور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها