جمعه، ۱ آذر، ۱۳۹۸ | Friday, 22 November , 2019

رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان کرد:رشد ۲۱۰ درصدی سهم طرح های کاربردی از پروژه های پژوهشکده

نسخه قابل پرینت کد خبر:28624
دوشنبه، ۲۴ مهر، ۱۳۹۶ | 12:11
رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان کرد:رشد ۲۱۰ درصدی سهم طرح های کاربردی از پروژه های پژوهشکده
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از رشد ۲۱۰ درصدی سهم پژوهش های کاربردی از کل طرح های پژوهشکده خبر داد.

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما در جلسه شورای تحقیقات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی که به میزبانی پژوهشکده و با حضور رییس سازمان و روسای موسسات تحقیقاتی زیرمجموعه سازمان برگزار شد، کارآمدسازی، جریان سازی و تحول سازی را از شاخص های مهم برنامه ریزی تحقیقاتی سال جاری در این پژوهشگاه برشمرد و پروژه های انتقال ژن (نسل ۱)، ریزازدیادی و سالم سازی، مکمل های خوراک دام و تولید لاین های دابل هاپلوئید را از پروژه های اثربخشی توصیف کرد و افزود: اجرای موفق این پروژه ها توانسته محققان را در ادامه مسیر تحقیقاتی خود به اجرای موفق پروژه های جریان ساز و تحول بخش مانند انتقال ژن (نسل ۲)، اصلاح نباتات مبتنی بر توالی یابی ژنوم و سنتتیک بیولوژی هدایت کند.

رئیس پژوهشکده  بیوتکنولوژی کشاورزی رشد ۲۱۰ درصدی سهم طرح های کاربردی از کل طرح های پژوهشی پژوهشکده در مقایسه با سال ۹۲ را یاد آورشد و گفت: ایجاد سایت بانک میکروبی، افزایش ۶۴ درصدی سویه های ذخیره شده طی شش ماه نخست امسال، رشد ۲۴۵ درصدی سهم مقالات ۱ Q از کل مقالات انگلیسی و رشد ۲۵۰ درصدی ضریب تاثیر مقالات را از دیگر موفقیت های چهارسال اخیر این پژوهشکده به شمار می رود.

خوش خلق سیما در پایان تولید برنج و پنبه مقاوم به آفت، برنج متحمل به علف کش، برنج متحمل به خشکی با مهندسی ساختار ریشه (با انتقال همزمان چندین ژن)، تولید پنبه مقاوم به ورتیسیلیوم و فوزاریوم ،اصلاح معکوس در خیار با هدف تولید لاین های اینبرد، دستیابی به دانش فنی تولید گیاهان عاری از ویروس در سیب و گلابی، تولید گلرنگ ویرایش شده ژنومی با اولئیک اسید بالا، تولید شیر تخمیری فراسودمند، انعقاد قرارداد صنعتی سامانه تولید انرژی و گرما براساس ریزجلبک ها، تولید نانوسیلیکا از کلش برنج، ارائه برنامه جامع کشاورزی هالوفیتی (سالیکورنیا) و کشاورزی ملکولی در گیاه هویج را از دیگر دستاوردهای محققان بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان کرد.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *