جمعه، ۳۱ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 19 April , 2024

تولید دستگاه ماشین‌کاری صنایع خودرو در کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:28283
یکشنبه، ۱۶ مهر، ۱۳۹۶ | 13:57

تولید دستگاه ماشین‌کاری صنایع خودرو در کشور

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت، نصب و راه‌اندازی یک دستگاه ماشین سنتراکس CNC با پنج ایستگاه سه محور شدند.
به گزارش دیده‌بان علم ایران مهندس سلیمان یوسف‌پور، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان  گفت: ماشین سنتراکس که دارای پنج ایستگاه سه محور است بر اساس کنترلر زیمنس S۷۳۰۰ و عملکردهای حرکتی سروو موتور و اسکرو ساخته و راه‌اندازی می‌شود.مهندس یوسف‌پور ضمن بیان این مطلب که شرکت‌های معتبر اروپائی نظیر SOMEX ، SUHNER و … از سنتراکس (Centrax) جهت ماشین‌کاری انواع مختلف قطعات در قالب تولید انبوه استفاده می‌کنند، اظهار کرد: سنتراکس با استفاده از قابلیت حرکت یونیت‌های ماشین‌کاری در سه محور X،Y ، Z و به‌طور CNC یک ماشین سنتر کامپکت (فشرده) و با انعطاف‌پذیری بسیار در مقایسه با ماشین سنترهای متعارف است.

وی گفت: این ماشین قادر است پس از Refrenceگیری، خود را آماده ماشین‌کاری هر قطعه‌ای کند.

یوسف‌پور تصریح کرد: این ماشین می‌تواند با ویژگی‌هایی که دارد با دقت بالا و مانور بیش از حد خود به سرعت کلیه قطعات مشخص شده در برنامه کامپیوتر خود را با تعویض ابزار و فیکسچرهای Flexible استاندارد و با سرعت تولید پنج برابر یک ماشین سنتر معمولی ماشینکاری کند.

وی ضمن بیان این مطلب که تولید این ماشین سنتراکس باعث بومی‌سازی دانش فنی ساخت اینگونه ماشین‌آلات خواهد شد، انعطاف‌پذیری (FLEXIBILITY)، تغییرپذیری (CONVERTIBILITY)، مقیاس‌دهی (MODULARITY) و تولید ۵ برابر ماشین سنتر (PRODUCTION) را به‌ عنوان ویژگی‌های این دستگاه برشمرد که وجه تمایز آن با سایر دستگاه‌های جایگزین است.

یوسف‌پور در خصوص موارد کاربرد این دستگاه گفت: ماشین سنتراکس با ایجاد شرایط مطلوب برای مجموعه‌های کوچک و متوسط قطعات فلزی که نیاز مبرمی برای ماشین‌کاری تولید انبوه دارد طراحی شده و با تغییر روی فیکسچر می‌تواند بیش از ۲۰ نوع قطعه فلزی را ماشین‌کاری کند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سازنده این دستگاه افزود: ماشین سنتراکس با ۱۵ محور CNC در صنایع مختلف از جمله خودرو، لوازم خانگی و … به‌کار می‌رود.

وی گفت: کلیه قطعات مربوط به شاسی و بدنه، صفحات، میز ایندکس و بخشی از یونیت‌های ماشین‌کاری، ساخته و خرید قطعات خارجی نیز انجام شده و فقط تکمیل تابلو برق، یونیت‌ها و مونتاژ باقی مانده است.

یوسف‌پور با اشاره به فعالیت این شرکت فناور  در زمینه صنایع ماشین‌سازی و ساخت تجهیزات مرتبط، گفت: تجهیزات تولیدی این شرکت ماشین‌آلات CNC و دستگاه‌های تراش بوده و هم اکنون با دریافت گواهی‌های کیفی مختلف از مراجع داخلی و خارج از کشور، به انجام فعالیت‌هایی نظیر یونیت‌سازی، ساخت میز ایندکس، ساخت ماشین‌های مخصوص و ماشین‌کاری قطعات فلزی مشغول است.

وی ادامه داد: این شرکت تاکنون بیش از ۳۱۰ دستگاه ماشین‌آلات مخصوص و همچنین در حدود ۱۸۰ دستگاه یونیت‌های مختلف سوراخکاری را طراحی، تولید و عرضه کرده است.

یوسف‌پور با اشاره به قیمت ۱۳۰ تا ۲۵۰ میلیون تومانی یک دستگاه CNC منفرد گفت: با تهیه یک دستگاه مجتمع با پنج ایستگاه کاری، صرفه‌جویی مناسبی در هزینه‌های تولید کارگاه‌ها و کارخانجات انجام خواهد شد.

وی افزود: همچنین این نوع دستگاه‌ها جهت انبوه‌سازی قطعات کاربرد دارد و در این راستا با برخی شرکت‌های تولیدکننده داخلی جهت فروش دستگاه به آن‌ها مذاکره شده است.

یوسف‌پور در خصوص تأثیر تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) در پیشرفت روند پروژه گفت: صحا می‌تواند کمک مؤثری به واحدهای صنعتی کوچک کند اما فقط حمایت‌ها محدود به بخش الکترونیک پروژه‌ها است. با این وجود می‌توان گفت صندوق صحا قسمتی از هزینه‌ها که مربوط به بخش الکترونیک است را تأمین کرده است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که صحا نسبت به واحدهای صنعتی که کار ارزشمندی انجام می‌دهند دید حمایتی بیشتری داشته باشد تا شاهد شکوفایی صنایع کوچک در کشور باشیم.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

تولید انواع منابع تغذیه‌ انرژی مدارات الکتریکی در کشور

دانشگاه تهران ارائه کرد: نسل سوم دستگاه اندازه‌گیری زاویه تماس، کشش سطحی و انرژی سطح

ارتقای سیستم تشخیص تمایل حرکتی انسان ربات پوشیدنی «شریف»

تولید پایانه‌های راه دور صنایع آب در کشور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها