شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

معرفی ۱۴ استاد دانشگاه و دارنده مدرک دکتری برای فرصت مطالعاتی و پسا دکتری صنعتی

نسخه قابل پرینت
کد خبر:24949
دوشنبه، ۲۳ مرداد، ۱۳۹۶ | 09:14

معرفی ۱۴ استاد دانشگاه و دارنده مدرک دکتری برای فرصت مطالعاتی و پسا دکتری صنعتی

با حضور معاونان پژوهشی وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و صنعت، معدن و تجارت، جلسه معرفی ۱۴ استاد دانشگاه برای گذراندن دوره فرصت مطالعاتی و پسا دکتری صنعتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
به گزارش دیده‌بان علم ایران دکتر وحیداحمدی معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم با اشاره به آیین نامه برگزاری دوره پسادکتری صنعتی، هدف از این آیین‌نامه را گسترش هرچه بیشتر همکاری های بین دانشگاه و صنعت، استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای رفع مشکلات بخش صنعت، ارتقاء توانمندی‌های علمی و دانش کارکنان بنگاه‌های اقتصادی و کمک به افزایش توان و مهارتهای علمی متقاضیان فعالیت در مراکز آموزش عالی در محیط واقعی تولید عنوان کرد.

وی افزود: بر اساس آیین‌نامه طرح پسادکتری صنعتی، کلیه اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی قبل از جذب در دانشگاه‌ها می‌توانند از یک فرصت مطالعاتی یکساله در بخش صنعت برخوردار شوند که این اتفاق، آشنایی هرچه بیشتر این فارغ التحصیلان را با بخش صنعت به دنبال خواهد داشت.

دکتر احمدی در ادامه با اشاره به شیوه نامه حمایت از انجام فرصت مطالعاتی داخل کشور، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی و پژوهشی دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری اظهارکرد: بر اساس این شیوه‌نامه اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه به جای اینکه فرصت مطالعاتی شش تا ۹ ماهه در خارج از کشور بگذرانند از یک فرصت مطالعاتی یکساله در بخش صنعت بهره مند خواهند شد.

وی افزود: تاکنون از سوی وزارت صنعت ۸۰ اولویت و از سوی وزارت علوم نیز ۲۰ اولویت در حوزه پسا دکترا ابلاغ شده است.

معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم تصریح کرد: تاکنون تعداد ۱۲ طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعاتی فی‌مابین دانشگاه و صنعت به مرحله اجرایی رسیده است.

دکتر احمدی با اشاره به اینکه خوشبختانه ما طرح کارآموزی در صنعت را بعنوان یکی دیگر از طرح های ارتباط صنعت با دانشگاه از طریق ثبت نام در یک سامانه مشترک پیگیری کرده ایم گفت: این بدان معنی است که دانشجویان ما در طول دوره تحصیل خود برای مدت حدود سه ماه باید یک دوره صنعتی را طی کنند و این خود باعث می شود که دانشجویان یک شناخت نسبی از بخش صنعت پیدا کنند.

دکتر احمدی با تاکید براینکه، ارتباط بخش صنعت و دانشگاه تنها محدود به رشته های صنعتی و بخش صنعت نخواهد بود، از برنامه ریزی معاونت پژوهشی وزارت علوم به منظور برقراری ارتباط با سایر دستگاه ها و رشته ها از جمله علوم انسانی خبر داد و گفت: این طرح نیز در قالب کارآموزی است که بر اساس آن دانشجویان رشته های غیرصنعتی از جمله علوم انسانی برای گذراندن دوره کارآموزی به برخی دستگاههای اجرایی و نهادها معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

شرایط پذیرش بدون آزمون المپیادی ها هم سخت تر شد/مدال آوران ملی تنها در رشته مرتبط و به یک دانشگاه معرفی می شوند!

رئیس سازمان فضایی : ایران رتبه اول تولید علم فضا در منطقه را دارد

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم : اقتصاد دانش‌بنیان موتور محرک توسعه اقتصادی است

احمدی در ریاست دانشگاه تربیت مدرس ابقا شد

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها