دوشنبه، ۲۷ آذر، ۱۳۹۶ | Monday, 18 December , 2017

تولید بستنی جادویی که آب نمی شود!

کد خبر: 24315 نسخه قابل پرینت
۱۳ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۸
تولید بستنی جادویی که آب نمی شود!

محققان ژاپنی موفق به تولید نوعی بستنی شدند که در هوای گرم آب نمی شود!

به گزارش دیده‌بان علم ایران، این بستنی تا دمای ۲۸ درجه سانتی گراد (۸۲٫۴ درجه فارنهایت)  خنک می ماند. بدین ترتیب می توانید بدون نگرانی از آب شدن بستنی در دمای محیط، آن را با خیال راحت میل کنید. رمز دوام این بستنی در عصاره توت فرنگی به کار رفته در آن است که از جدا شدن سریع روغن و آب جلوگیری می کند و بدین ترتیب بستنی یخ زده باقی می ماند. این بستنی بادوام اولین بار به صورت تصادفی حین استفاده یک سرآشپز از توت فرنگی هایی که اشکال مشتری پسندی نداشتند ساخته شد.

دانشمندان مرکز تحقیقات توسعه بیوتراپی در کانازاوا از یک ترکیب پلی فنول توت فرنگی برای توسعه بستنی های میوه ای خالص مقاوم به گرما استفاده کرده اند. خواص این مایع پلی فنول  جدا شدن آب و روغن را دشوار می کند بنابراین در صورت استفاده از آن در صنعت بستنی، کرم بستنی برای مدت زمان طولانی تری شکل خود را حفظ می کند.

این بستنی پس از عرضه محدود در مناطقی از ژاپن به دلیل استقبال زیاد از آن به سرعت نایاب شده است.

انتهای پیام

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan