جمعه، ۳۱ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 19 April , 2024

استخراج روغن از کاکتوس در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان

نسخه قابل پرینت
کد خبر:23518
یکشنبه، ۱ مرداد، ۱۳۹۶ | 15:29

استخراج روغن از کاکتوس در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان

محققان یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم كشاورزی و منابع طبيعی گرگان موفق به پرورش کاکتوس و استخراج روغن از آن شدند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران، در این طرح که با مدیریت دکتر یگانه، عضو هیات‌ علمی دانشکده مرتع و آبخیزداری دانشگاه انجام شد کاکتوس Opuntia humifusa در مزرعه شماره ۲ دانشگاه کشت و روغن آن که در صنایع بهداشتی و آرایشی کاربرد دارد، پس از استخراج جهت انجام آزمایش نهایی و بررسی استاندارد در اختیار آزمایشگاه معتبر قرار داده شد.

نمونه گیاهان کاکتوس از زمین‌های اطراف شهرستان نکا تهیه و از اواسط اسفند ماه سال ۹۵ به مزرعه شماره ۲ منتقل شد و با وجود كمبود آب و شوری خاک با مساعدت دانشکده تولیدات گیاهی در تحویل ۲۰۰۰ متر زمین و حمايت‌های مرکز رشد دانشگاه اين کاکتوس‌ها پس از مرحله تکثیر و تولید به برداشت محصول منتهی شدند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

عوام فریبی های چرب از “روغن بنفشه” تا “روغن طبیعت”/دم خروس تبلیغات مشکوک یک برند روغن خوراکی از حمله جریان خاص به وزارت بهداشت بیرون زد!

تولید رقم اصلاح شده دانه روغنی کاملینا در کشور

پایان چندین دهه حاکمیت یک دستورالعمل جهانی غذایی با یافته هایی بی سابقه: مصرف چربی ها سکته های قلبی را افزایش نمی دهد!

سند ملی برنامه راهبری جلبک و گیاهان آبزی کشور تدوین شد/ امکان تولید ۱۰۰ محصول دانش بنیان از جلبک و گیاهان آبی

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

  1. محسن گفت:

    گیلان یا گرگان؟
    مرتع چه ربطی داره به صنایع غذایی و دارویی؟

سرخط خبرها