دیده بان علم ایران

یکشنبه، ۲ مهر، ۱۳۹۶ | Sunday, 24 September , 2017

تولید کنسرو زیتون رژیمی کم‌نمک توسط یک پژوهشگر

کد خبر: 22872 نسخه قابل پرینت
۲۴ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۵
تولید کنسرو زیتون رژیمی کم‌نمک توسط یک پژوهشگر

محققان مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج به دانش فنی تولید کنسرو زیتون رژیمی کم نمک دست یافتند.

به گزارش دیده بان علم ایران در این تحقیق که به منظور جايگزيني بخشی از نمك طعام با كلريد پتاسيم و کلسیم در تولید کنسرو زیتون، توسط دکتر فروغ شواخی عضو هیات علمی موسسه تحققات فنی و مهندسی کشاورزی کرج  صورت گرفت، ويژگي هاي مختلف شيميايي، حسي و میکروبی زیتون اولیه و کنسرو زیتون تولید شده بررسی شد.

این ويژگي‌ها شامل: درصد رطوبت، مواد جامد محلول، سفتی بافت و شاخص های رنگ (L*,a*,b* ) و نسبت گوشت به هسته، اسیدیته و pH زیتون وpH ، مواد جامد محلول، سفتی بافت، مؤلفه های رنگی،آزمون میکروبی(کپک، مخمر و لاکتوباسیل) کنسرو زیتون بود. شاخص های مختلف ارزيابي حسی نیز پس از فرآوری بررسی شد.

نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که از نظر فناوری تولید و ویژگی های ارگانولپتیکی محصول نهایی امکان جایگزینی بخشی از نمک طعام با كلريد پتاسيم و کلسیم به منظور تولید کنسرو زیتون رژیمی وجود دارد.

انتهای پیام

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan