جمعه، ۱۰ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 29 March , 2024

خشونت در انتظار کودکانی که زیاد گرسنه می‌مانند

نسخه قابل پرینت
کد خبر:2122
چهارشنبه، ۲ تیر، ۱۳۹۵ | 08:00

خشونت در انتظار کودکانی که زیاد گرسنه می‌مانند

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد کودکانی که گرسنه ماندن را زیاد تجربه می کنند، در جوانی و بزرگسالی با احتمال بیشتری در زمینه گرایش به خشونت روبرو هستند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران به نقل از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، افراد مبتلا به اختلال های کنترل تکانه ( impulse-control disorders)، مکررا رفتارهایی انجام می‌دهند که به صورت بالقوه زیان بخش است. این افراد احساس می کنند نمی‌توانند خود را کنترل کنند و اگر این کنترل به هر صورت انجام شود، احساس درماندگی می کنند.

به واقع، اختلال کنترل تکانه به ناتوانی برای مقاومت در مقابل یک تکانه یا انگیزه اطلاق می شود که برای دیگران و یا خود فرد خطرناک است و با احساس خوشایندی پس از تحقق آن همراه است.

مطالعه جدید پژوهشگران آمریکایی در مرکز UT Dallas Research که در مجله بین المللی Environmental Research and Public Health منتشر شد، نشان می‌دهد که احتمال نمایش تکانشگری و صدمه زدن به دیگران در نوجوانان و بزرگسالانی که در دوران کودکی خود گرسنگی را مکرر تجربه کرده‌اند، بیش از دو برابر است.

در این مطالعه، ۳۷ درصد افراد شرکت کننده که در دوران کودکی خود گرسنگی طولانی مدت و مکرر داشتند، اظهار کردند که برخوردهای خشونت آمیز با دیگران داشته اند. اما این شاخص در سایر شرکت کنندگان تنها ۱۵ درصد بود.

مطالعه ای نیز پیش از این انجام شده بود که نشان می داد گرسنگی زیاد در دوران کودکی تبعاتی همچون کاهش عملکرد تحصیلی در دانشگاه دارد.

اما مطالعه جدید از نخستین پژوهش هایی است که ارتباط میان گرسنه ماندن مکرر در دوران کودکی با کاهش خویشتن داری و گرایش به خشونت را نشان داده است.

محققان خاطرنشان کردند: تغذیه خوب نه تنها برای موفقیت‌های تحصیلی مهم است بلکه اکنون مشخص شده که با الگوهای رفتاری نیز ارتباط دارد.

آنها تاکید کردند: این یافته نشان می‌دهد راهکارهایی که کاهش گرسنگی را هدف قرار می‌دهند، می توانند به کاهش خشونت نیز کمک کنند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی بررسی کرد: رفتارهای پرخطر دانشجویان در مقایسه بـا دیگر گروه هـای جمعیـتی

ربات اجتماعی « آرش » به کمک کودکان سرطانی آمد

ساخت «سیستم جامع غربالگری اُتیسم» در دانشگاه تهران

توانبخشی مبتلایان به اوتیسم با ربات های ایرانی

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها