جمعه، ۳۱ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 19 April , 2024

تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران

نسخه قابل پرینت
کد خبر:16514
سه شنبه، ۲۴ اسفند، ۱۳۹۵ | 13:23

تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران

محققان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند که بر خلاف سایر نوشابه ها باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.
به گزارش دیده بان علم ایران، نوشابه لبنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف می شود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکت های لبنی به تولید انبوه رسیده است.
نوشابه های لبنی همان طعم و خاصیت نوشابه های معمولی را دارند اما به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آن ها استفاده می شود به این ترتیب مضرات آن ها به مراتب کمتر از نوشابه های معمولی است. همچنین این نوشابه ها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی می باشد.استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوان ها به جای پوکی استخوان ها از دیگر ویژگی های نوشابه لبنی می باشد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

کشاورزی هوشمندانه با پهپاد گرده‌افشان ایرانی

انتشار مقاله محققان دانشگاه صنعتی شریف در مجله معتبر انجمن فیزیک آمریکا

تلاش دانشگر ایرانی برای بررسی بافت‌های سرطانی با مدل‌سازی تومور مجازی

جایزه مخترع برتر جهان اسلام به دانشیار دانشگاه صنعتی شریف رسید

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها