دیده بان علم ایران

دوشنبه، ۱۵ آذر، ۱۳۹۵ | Monday, 5 December , 2016

تولید نانوذرات زنجبیل برای درمان بیماری‌های روده

کد خبر: 7888 نسخه قابل پرینت
۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۹
تولید نانوذرات زنجبیل برای درمان بیماری‌های روده

محققان با استفاده از ریشه گیاه زنجبیل موفق به تولید نانوذراتی شدند که دارای خواص درمانی در بیماری‌های روده است و نتایج آزمایشگاهی آن بر روی سلول‌های کشت شده و موش‌ها رضایت‌بخش بوده است.

به گزارش دیده‌بان علم ایران پژوهشگران مرکز پزشکی آتلانتا با استفاده از ترکیبات موجود در ریشه گیاه زنجبیل موفق به ساخت نانوذراتی شدند که دارای قابلیت درمان بیماری التهاب روده است. نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Biomaterials به چاپ رسیده است.

این گروه برای بررسی اثربخشی نانوذرات ساخته شده، آنها را روی سلول‌های کشت شده در آزمایشگاه و موش مورد آزمایش قرار دادند.
در این پروژه محققان از یک آسیاب آشپزخانه برای پودر کردن ریشه زنجبیل استفاده کرده و آنها را تبدیل به پلاکت‌هایی کردند. در قدم بعد از سانتریفیوژ‌هایی با سرعت بسیار بالا و اولتراسونیک‌های قوی برای تولید سوسپانسیون استفاده کردند.
این گروه توصیه کردند که این کار را در منزل انجام ندهید.
مرلین از محققان این پروژه معتقد است که این ذرات می‌تواند دارویی مناسب برای درمان بیماری‌های التهابی روده باشد. براساس اظهارات این گروه، این نانوذرات می‌توانند با سرطان‌های مرتبط با روده مقابله کنند.
نانوذراتی که محققان تولید کردند در حدود ۲۳۰ نانومتر قطر داشته و ۳۰۰ عدد از آنها به اندازه قطر تار موی انسان است. این گروه تحقیقاتی این نانوذرات را روی موش‌های آزمایشگاهی مورد آزمایش قرار دادند. آنها دریافتند که نانوذرات سمی نبوده و اثرات درمانی خیره‌کننده‌ای دارند. نتایج نشان داد که این ذرات توسط سلول‌های خطی روده جذب می‌شوند، جایی که معمولا التهاب اتفاق می‌افتد. یکی از اثرات این نانوذرات، تاثیر در فرآیند بازسازی ساختار روده است.
نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که این نانوذرات، تکثیر سلول‌های روده را افزایش داده و نرخ زنده‌ ماندن آنها را بهبود می‌دهد. همچنین این نانوذرات موجب کاهش تولید پروتئین‌ها در روده می‌شوند، پروتئین‌هایی که عامل اصلی التهاب در روده هستند.
محققان این پروژه معتقداند که این نانوذرات را می‌توان به سادگی به‌عنوان ترکیبات غذایی به بیمار داد. زنجبیل گیاهی است که به‌عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها استفاده شده و از دیرباز خواص درمانی زیادی در آن کشف شده‌است.خاستگاه این گیاه جنگل‌های بارانی در جنوب شرق آسیا است.
انتهای پیام
%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
اخبار برگزیده
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan