دیده بان علم ایران

پنج شنبه، ۱۸ آذر، ۱۳۹۵ | Thursday, 8 December , 2016

تهیه نان سبوس‌دار با خصوصیات حسی و بافتی مناسب توسط پژوهشگران کشور

کد خبر: 7227 نسخه قابل پرینت
۱۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۸
تهیه نان سبوس‌دار با خصوصیات حسی و بافتی مناسب توسط پژوهشگران کشور

فرمولاسیون خمیرترش به منظور ارتقاء ماندگاری و خصوصیات حسی نان‌های سبوس ‏دار توسط محققان بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان ارائه شد.

به گزارش دیده‌بان علم ایران دکتر مهدی کریمی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان، در تحقیقات خود توانست با استفاده از آرد کامل سه درصد مخمر و زمان تخمیر ۲۴۰ دقیقه شرایط مطلوب برای خمیرترش را بهینه و نان سبوس دار با خصوصیات حسی و بافتی مناسب تهیه کند.

با توجه به این مسأله که میزان ضایعات نان بالاست و این ضایعات عمدتاً در نتیجه فرآیند تولید غیراصولی و نادرست است و بیاتی زودرس نان را موجب می‌شود، از این‏ رو برای بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی انواع نان، ‏راهکارهای متفاوتی توسط محققان ارائه شده که یکی از مهم‏ ترین این موارد کاربرد خمیرترش در این محصول استراتژیک است.

کیفیت نهایی محصول تولیدی تنها تحت تأثیر شرایط بهینه شده خمیرترش حاصل می‏ شود.  ارائه دانش فنی لازم در این ارتباط به واحدهای صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی به ‏منظور تولید محصول نهایی با خصوصیات حسی و بافت مناسب در این واحدها، علاوه بر افزایش ماندگاری و سود آوری آن ‏ها، ارتقاء سطح سلامت جامعه را نیز با حذف بسیاری از افزودنی ‏های شیمیایی، در پی خواهد داشت.

 انتهای پیام
whole_grain_bread

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan