دیده بان علم ایران

پنج شنبه، ۱۸ آذر، ۱۳۹۵ | Thursday, 8 December , 2016

پیامد گرم شدن جهان: پسته کمیاب می‌شود

کد خبر: 7016 نسخه قابل پرینت
۱۵ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۶
پیامد گرم شدن جهان: پسته کمیاب می‌شود

گرمای جهانی و خشکسالی ناشی از آن، احتمال کمیاب شدن پسته را افزایش داده است.

 به گزارش دیده‌بان علم ایران گزارش‌های جدید حاکی از آن است که آمریکا به عنوان دومین تولیدکننده اصلی پسته در جهان، احتمالا امسال میزان برداشت محصولش تا نصف کاهش یابد که این امر بیشتر به دلیل خشکسالی در ایالت کالیفرنیا است.

این اطلاعات  حاکی از کاهش ۱۰۰ هزار تنی پسته تنها در آمریکا است که تقریبا معادل یک پنجم کل پسته جهان در سال جاری (۵۲۰ تن) است.

همچنین با کم شدن بارش‌ها در ایران به عنوان تولیدکننده اول پسته جهان، کشاورزان پیش‌بینی کرده‌اند که برداشت محصول آن‌ها کاهش بسیار بیشتری نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی در مورد کم شدن ۲۰ هزار تنی برداشت پسته در سال جاری، خواهد داشت.

بنا بر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، امسال ۸۶ هزار تن پسته کمتری در سراسر جهان تولید خوهد شد.

پسته در کنار شکلات، سالمون، قهوه و بادام به فهرست بلندبالای غذاهایی اضافه شده که با گرمتر و خشکتر شدن جهان،‌ کمیاب خواهند شد.

انتهای پیام

۹

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan