جمعه، ۱۰ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 29 March , 2024

تولید کیت نانومغذی بهبود عملکرد برگ سبز چای با همکاری دو پژوهشکده

نسخه قابل پرینت
کد خبر:45060
سه شنبه، ۲۵ تیر، ۱۳۹۸ | 13:58

تولید کیت نانومغذی بهبود عملکرد برگ سبز چای با همکاری دو پژوهشکده

قرارداد تولید کیت نانومغذی مناسب برای افزایش عملکرد کمی و کیفی (عطر و طعم) گیاه چای (Camellia sinensis) با استفاده از نانوبیوفناوری در راستای رفع چالش‌های باغات چای در کشور بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و پژوهشکده چای مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی منعقد شد.

به گزارش دیده بان علم ایران بر اساس تفاهم‌نامه قبلی علمی- پژوهشی بین پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی و پژوهشکده چای مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، قرارداد با موضوع اجرای مشترک پروژه «تولید کیت نانومغذی مناسب برای افزایش عملکرد کمی و کیفی (عطر و طعم) گیاه چای (Camellia sinensis) با استفاده از نانوبیوفناوری» پژوهشکده‌های مذکور امضا شد.

این قرارداد در قالب یک برنامه کوتاه‌مدت برای افزایش عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای در راستای تعدیل تنش خشکی در باغات چای اجرا خواهد شد که امید است با اجرای پروژه مشترک و توسعه همکاری‌های فی‌مابین، گام مؤثری در راستای کمک به رفع چالش‌های باغات چای در کشور برداشته شود.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

موفقیت محققان ایرانی در معرفی یک رقم هیبرید مرکبات مقاوم به جاروک لیموترش

پژوهش محققان ایرانی در فهرست «۱۰۰ مقاله» مورد توجه رسانه های اجتماعی ۲۰۱۹

لذت بیشتر از نوشیدن قهوه و چای با فلاسک ابداعی مهندس ایرانی

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها