پنج شنبه، ۳۰ فروردین، ۱۴۰۳ | Thursday, 18 April , 2024

تولید کف آتش‌نشانی مقاوم در برابر برگشت حریق در کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:44950
یکشنبه، ۹ تیر، ۱۳۹۸ | 13:54

تولید کف آتش‌نشانی مقاوم در برابر برگشت حریق در کشور

با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و برای اولین بار محصول دانش بنیان کف آتش‌نشانی مقاوم در برابر برگشت حریق در کشور تولید شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، محمد عیسی محمدی، مدیر عامل  شرکت کیمیا فرآیند کرمانشاه در این باره گفت: کف آتش‌نشانی مقاوم در برابر برگشت حریق، نسل جدید کف آتش‌نشانی است و بدین‌گونه عمل می‌کند که زمانی که حتی اصل کف از بین برود یک لایه آب تشکیل می‌دهد و این لایه آب باعث می‌شود حتی اگر به شعله هم نزدیک شود، آتش نگیرد.

وی افزود: این حباب‌های پر شده از هوا بر روی سطح مایع مشتعل شناور شده و بین سوخت مشتعل و اکسیژن ایجاد فاصله می‌کنند و موجب خفه شدن شعله می‌شوند و در نهایت اطفای حریق صورت می‌گیرد.

محمدی با بیان اینکه شرکت متبوعش در زمینه تولید این محصول در ایران اولین به شمار می‌آید، گفت: تاکنون بیشتر از کشورهایی مثل چین، هند و آمریکا در این زمینه واردات داشته‌ایم که محصول تولیدی ما کاملا با این نمونه‌ها برابری می‌کند و اگر از نظر کیفیت و کارآیی بالاتر از اینها نباشد به طور قطع پایین‌تر هم نیست.

مدیرعامل شرکت کیمیا فرآیند کرمانشاه با اشاره به اخذ تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی برای مرحله تولید صنعتی و خرید مواد اولیه، اظهار داشت: برای تولید انبوه این محصول و برطرف کردن نیاز داخل کشور نیز به سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه در حجم بیشتر نیاز داریم که امیدواریم با مساعدت صندوق این مسئله رفع شود.

محمدی با اشاره به تولید ۵۰ تن از این محصول تاکنون، گفت: در چند مناقصه شرکت کرده‌ایم و در حال حاضر نیاز به سه تن مواد اولیه داریم که برآورد قیمت آن حدود یک و نیم میلیارد تومان است.

وی همچنین اعلام کرد که محصول تولیدی این شرکت در دو پالایشگاه پتروشیمی و سازمان آتش‌نشانی مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت کیمیا فرآیند کرمانشاه درباره چشم‌انداز این شرکت برای صادرات این محصول دانش‌بنیان نیز گفت: عراق با توجه به گستردگی صنایع نفت، پالایشگاه‌ها و پتروشیمی نیاز زیادی به این محصول دارد که در حال حاضر آن را با قیمت سه برابر وارد می‌کند که به طور قطع این مساله برای ما فرصت مناسبی برای صادرات فراهم می‌کند که بازاریابی اولیه را نیز در این باره انجام داده‌ایم.

محمدی در پایان بر ضرورت حمایت بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان کوچک تاکید کرد.

مطالب مرتبط

«مرکز ملی پیشران طراحی تراشه» راه‌اندازی می‌شود

ساخت «فلزیاب صنعتی» با قابلیت تشخیص سریع ضایعات فلزی در خطوط تولید

افتتاح خط تولید کاملا بومی «لوله خلأ خون‌گیری» در کشور

اعطای تسهیلات رشد تولید دانش‌بنیان تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان/ایجاد ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی با اعطای تسهیلات به دانش بنیان ها

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها