به گزارش دیده بان علم ایران امید نگینی دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و مدیر یک شرکت دانش بنیان گفت: جایگزینی گیاه استویا بجای شکر از نقاط قوت محصولات است که موجب شده این محصولات برای بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم سلامت، قابل استفاده شود.
وی افزود: برگ خشک این گیاه بسته به نوع گونه، از ۱۰ تا ۲۰ برابر شیرین تر از شکر و قند استحصال شده بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر (نسبت به نوع گونه و درصد خلوص) از شکر شیرین تر است و عوارض مصرف شکر را ندارد و استفاده از این گیاه توسط سازمان غذا و دارو مورد تایید قرار گرفته است.
نگینی درخصوص محصولات تولیدشده در مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، خاطرنشان کرد: انواع شیرینی لوز گیاهی بدون قند و غنی شده با گیاهان دارویی و معطر، انواع شیرینی سوهان بدون قند قابل مصرف برای افراد دیابتی، انواع گز بدون قند و بدون گلوتن برای فراد دیابتی و سیلیاکی و دیگر محصولاتی که با عصاره های گیاهی در آمیخته ایم و با غنی سازی مواد غذایی با عصاره های طبیعی گیاهان دارویی بر ارزش غذایی آنها افزوده ایم، ازجمله این محصولات است.
وی درباره مزایای این محصولات افزود: مزه این شیرینی ها کاملاً طبیعی است با این مزیت که دندان را خراب نمی کند و چاق کننده نبوده و میزان کالری آن کمتر از انواع معمول و ارزش غذایی آن به مراتب زیادتر است، این محصولات خاصیت آنتی اکسیدانی و پروبیوتیکی دارند و نوع مواد به کار گرفته در آن نیز باکتری های مفید روده را احیا کرده و باعث کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و در تولید این محصول از نگه دارنده های شیمیایی استفاده نشده، بلکه برای ساخت محصولات از نگهدارنده های کاملاً طبیعی، گیاهی و سالم بهره برده ایم.
انتهای پیام
* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند