یکشنبه، ۱ مهر، ۱۳۹۷ | Sunday, 23 September , 2018

تولید شیرینی پروتئینه بدون قند برای بیماران دیابتی توسط محققان دانشگاهی

نسخه قابل پرینت کد خبر:39299
۰۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۸
تولید شیرینی پروتئینه بدون قند برای بیماران دیابتی توسط محققان دانشگاهی
شیرینی پروتئینه بدون قند و غنی شده با گیاهان دارویی در مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) تولید شد.

به گزارش دیده بان علم ایران امید نگینی دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان  (خوراسگان) و مدیر یک شرکت دانش بنیان گفت: جایگزینی گیاه استویا بجای شکر از نقاط قوت محصولات است که موجب شده این محصولات برای بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم سلامت، قابل استفاده شود.

وی افزود: برگ خشک این گیاه بسته به نوع گونه، از ۱۰ تا ۲۰ برابر شیرین تر از شکر  و قند استحصال شده بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر (نسبت به نوع گونه و درصد خلوص) از شکر شیرین تر است و عوارض مصرف شکر را ندارد و استفاده از این گیاه توسط سازمان غذا و دارو مورد تایید قرار گرفته است.

نگینی درخصوص محصولات تولیدشده در مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، خاطرنشان کرد: انواع شیرینی لوز گیاهی بدون قند و غنی شده با گیاهان دارویی و معطر، انواع شیرینی سوهان بدون قند قابل مصرف برای افراد دیابتی، انواع گز بدون قند و بدون گلوتن برای فراد دیابتی و سیلیاکی و دیگر محصولاتی که با عصاره های گیاهی در آمیخته ایم و با غنی سازی مواد غذایی با عصاره های طبیعی گیاهان دارویی بر ارزش غذایی آنها افزوده ایم، ازجمله این محصولات است.

وی درباره مزایای این محصولات افزود: مزه این شیرینی ها کاملاً طبیعی است با این مزیت که دندان را خراب نمی کند و چاق کننده نبوده و میزان کالری آن کمتر از انواع معمول و ارزش غذایی آن به مراتب زیادتر است، این محصولات خاصیت آنتی اکسیدانی و پروبیوتیکی دارند و نوع مواد به کار گرفته در آن نیز باکتری های مفید روده را احیا کرده و باعث کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و در تولید این محصول از نگه دارنده های شیمیایی استفاده نشده، بلکه برای ساخت محصولات از نگهدارنده های کاملاً طبیعی، گیاهی و سالم بهره برده ایم.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *