چهارشنبه، ۴ مهر، ۱۳۹۷ | Wednesday, 26 September , 2018

کلزای تراریخته، نخستین منبع گیاهی امگا ۳، مجوز گرفت

نسخه قابل پرینت کد خبر:36209
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۳
کلزای تراریخته، نخستین منبع گیاهی امگا ۳، مجوز گرفت

مجوز مصرف کلزای تراریخته غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ در استرالیا صادر شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، پس از اینکه سازمان های نظارتی کشور استرالیا مجوز مصرف کلزای تراریخته را برای مصرف انسان و خوراک دام تصویب کردند، شرکت نوفرام استرالیا، توجه خود را بر بازارهای آسیایی متمرکز کرده است.

دفتر فناوری ژن در استرالیا پیش از این در تاریخ سیزدهم فوریه سال جاری، کشت کلزای تراریخته و مصرف آن را برای خوراک دام تایید کرده بود.

اکنون سازمان استانداردهای غذایی استرالیا و نیوزیلند نیز مجوز فروش این محصول را در محصولات غذایی و برای مصرف انسانی صادر کرد.

این تاییدیه ها راه را برای شرکت استرالیایی نوفرام برای راهیابی به بازار چین و بازارهای دیگر هموار می کند.

کلزای تراریخته اولین منبع اسید چرب امگا ۳ با پایه گیاهی محسوب می شود و برای سلامت انسان و ماهی اهمیت بسیار دارد.

اندی توماس، مدیر کل نوآوری و استراتژی شرکت نوفارم گفت: در حال حاضر بر روی ذخایر ماهی که به عنوان منبع امگا سه استفاده می شوند فشار زیادی وجود دارد و کشت و مصرف کلزای تراریخته غنی از امگا سه می تواند این فشار را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.

بنابر اعلام مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، برآوردها نشان می دهد یک هکتار کلزای تراریخته توانایی این را دارد که به اندازه ۱۰ هزار کیلوگرم ماهی امگا سه تولید کند.

شرکت استرالیایی نوفارم قصد دارد تولید تجاری این رقم کلزای تراریخته را از سال ۲۰۱۹ در ایالات متحده آمریکا آغاز کند.

اسید چرب امگا ۳ ماده ای کلیدی برای رشد طبیعی و نرمال افراد است. کمبود و یا فقدان اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی عامل قابل توجه بسیاری از بیماری ها است. بدن انسان ها قادر به ساخت اسیدهای چرب امگا نیست و این ترکیبات تنها از طریق غذا دریافت می شوند.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *