دوشنبه، ۲۹ مرداد، ۱۳۹۷ | Monday, 20 August , 2018

تولید کلوچه فراسودمند عناب در خراسان جنوبی

نسخه قابل پرینت کد خبر:36206
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۴
تولید کلوچه فراسودمند عناب در خراسان جنوبی

کلوچه فراسودمند عناب در مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی تولید شد

به گزارش دیده بان علم ایران، ساره حسینی، عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در ایران از عناب بیشتر به صورت خشکبار استفاده می‌شود، افزود: برای ارتقای سلامت جامعه با تولید محصولات فراسودمند و همچنین ترغیب مردم به مصرف این میوه با ارزش، اقدام به فرآوری این محصول کردیم.

این دانشجوی دکتری صنایع غذایی با بیان اینکه عناب دارای خواص تغذیه‌ای ارزشمند و مفید است، تصریح کرد: عناب خاصیت ضد افسردگی، ضد اضطراب و ضد استرس داشته و آرامش‌بخش طبیعی است.

حسینی ادامه داد: عناب دارای آنتی اکسیدان بوده و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و علاوه بر این پکتین موجود در عناب به عنوان فیبر محلول در کاهش چربی و قند خون موثر است.

وی بیان کرد: کلوچه فراسودمند عناب با انجام تحقیقات و مطالعات گسترده علمی در زمینه غنی‌سازی محصولات غذایی به مدت سه ماه در جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی به تولید آزمایشگاهی رسیده است.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: این کلوچه فاقد گلوتن بوده و برای تولید تجاری این محصول برنامه‌ریزی شده است.

حسینی ادامه داد: با تولید کلوچه عناب به عنوان یک میان وعده مقوی، گامی در کاهش سوءتغذیه ناشی از مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان برداشته و به ارتقای سلامت جامعه کمک خواهد شد.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: تمامی محصولات دانش بنیان فراسودمند که در مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان به مرحله تولید آزمایشگاهی رسیده‌اند، فاقد شکر بوده و از گیاهان دارویی به عنوان شیرین کننده استفاده شده است.

انتهای پیام

به اشتراک بگذارید :

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *