جمعه، ۳ آذر، ۱۳۹۶ | Friday, 24 November , 2017

تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

کد خبر: 30656 نسخه قابل پرینت
۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۰
تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا موفق به اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر سارا موحد، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و مخترع این فراورده غذایی جدید گفت: کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است. مبتلایان به سلیاک با محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن (Gluten- Free) مواجه هستند که این کیک، می تواند مورد استفاده آنها قرار گیرد.

انتهای پیام

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
مطالب پربازدید
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan