شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:30656
یکشنبه، ۲۱ آبان، ۱۳۹۶ | 16:10

تولید کیک برنجی ویژه بیماران سلیاکی در کشور

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا موفق به اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر سارا موحد، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و مخترع این فراورده غذایی جدید گفت: کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است. مبتلایان به سلیاک با محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن (Gluten- Free) مواجه هستند که این کیک، می تواند مورد استفاده آنها قرار گیرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

کاهش ساعات موظفی تدریس اعضای هیات علمی فناور دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد، مهلت دفاع از پایان‌نامه ها را تمدید کرد

پذیره‌نویسی “فراصندوق سرمایه‌گذاری” آغاز شد

آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد به آذرماه موکول شد

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها