سه شنبه، ۴ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Tuesday, 23 April , 2024

دومین دوره جایزه انتقال فناوری کشورهای اسلامی در حال توسعه اهدا می‌شود

نسخه قابل پرینت
کد خبر:27019
شنبه، ۲۵ شهریور، ۱۳۹۶ | 13:57

دومین دوره جایزه انتقال فناوری کشورهای اسلامی در حال توسعه اهدا می‌شود

دومین دوره جایزه انتقال فناوری کشورهای اسلامی در حال توسعه در نشست سران سازمان دی-هشت که پارک فناوری پردیس معاونت علمی دبیر آن است، اهدا می‌شود.

به گزارش دیده بان علم ایران، مهدی صفاری نیا، دبیر شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت (D-8 TTEN) و رییس پارک فناوری پردیس در خصوص دور دوم جایزه بهترین قرارداد انتقال فناوری دی-هشت گفت: دومین دور جایزه انتقال فناوری به بهترین قرارداد انتقال فناوری منعقد شده در سال ۲۰۱۶ میلادی میان کشورهای عضو سازمان دی-هشت و کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی، در اجلاس سران کشورهای اسلامی عضو سازمان D-8 اعطا خواهد شد.

وی درباره قراردادهای نامزد دریافت جایزه گفت: اطلاع رسانی و فراخوان جایزه به نمایندگان شبکه در کشورهای عضو دی-هشت، سازمان‌های مرتبط در کشورها، پارک‌های فناوری و شرکت‌های فناور در کشورها از طرف دبیرخانه شبکه انجام شده است. تاکنون چند قرارداد نامزد در مرحله داوری قرار دارند. مهلت اعلام نامزدی برای دریافت این جایزه تا تاریخ ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۷ میلادی (۵ مهرماه سال جاری) ادامه دارد.

دبیر شبکه D-8 TTEN در خصوص مراسم اهدای جایزه ادامه داد: بنابر مذاکرات انجام شده با دبیرخانه سازمان دی-هشت، جایزه دور دوم در اجلاس سران دی-هشت که از ۲۵ تا ۲۹ مهرماه در استانبول با حضور روسای جمهور هشت کشور و وزرای امور خارجه برگزار شود، اهدا خواهد شد.

رییس پارک فناوری پردیس درخصوص دور اول این جایزه گفت: دور اول این جایزه برای قراردادهای سال ۲۰۱۵ بود که پس از ارزیابی قراردادهایی که از ۸ کشور به دبیرخانه شبکه واصل شده بود، به قرارداد انتقال فناوری منتقل شده از شرکت آریوژن از ایران به شرکت اینوبایوونچرز مالزی تعلق گرفت و سال گذشته در نشست اتاق‌های بازرگانی کشورهای D-8 در ازمیر اعطا شد.

شرکت‌های فناور در کشورهای عضو سازمان دی-هشت و کشورهای اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-هشت به نشانی www.d8tten.org برای ثبت نام در دوم جایزه اقدام کنند.

قراردادهای انتقال فناوری میان شرکت‌های فناور در کشورهای عضو دی-هشت با دیگر کشورهای اسلامی که در سال ۲۰۱۶ منعقد شده باشند و موضوع قرارداد آن‌ها انتقال فناوری و تبادل دانش فنی تولید محصولات فناورانه باشد، دارای شرایط عمومی نامزدی در این جایزه هستند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

جایزه «دستاورد تمام عمر» سازمان همکاری‌های اسلامی به دو دانشگر ایرانی رسید

دانشجوی ایرانی، برنده جایزه جهانی «طراحی نورپردازی»

موفقیت دانشمند ایرانی در ساخت لباس با قابلیت اندازه‌گیری قند خون

جایزه مخترع برتر جهان اسلام به دانشیار دانشگاه صنعتی شریف رسید

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها