دیده بان علم ایران

یکشنبه، ۲ مهر، ۱۳۹۶ | Sunday, 24 September , 2017

تولید نخستین پودر سوپ میگو توسط پژوهشگران کشور

کد خبر: 24635 نسخه قابل پرینت
۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۸
تولید نخستین پودر سوپ میگو توسط پژوهشگران کشور

محققان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، پودر سوپ میگو تولید کردند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده‌های خشک غذایی از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده مزبور پودر سوپ میگو آماده مصرف، برای اولین بار در کشور تولید شد.

مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز به عنوان طعم دهنده، حجیم کنده، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است.

دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است.

انتهای پیام

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan