شنبه، ۱ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Saturday, 20 April , 2024

تولید نخستین پودر سوپ میگو توسط پژوهشگران کشور

نسخه قابل پرینت
کد خبر:24635
سه شنبه، ۱۷ مرداد، ۱۳۹۶ | 14:38

تولید نخستین پودر سوپ میگو توسط پژوهشگران کشور

محققان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، پودر سوپ میگو تولید کردند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده‌های خشک غذایی از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده مزبور پودر سوپ میگو آماده مصرف، برای اولین بار در کشور تولید شد.

مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز به عنوان طعم دهنده، حجیم کنده، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است.

دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

زنگ خطر تبعات هولناک کاهش آب دریای خزر/ دریای خزر طی یک دهه معادل ۱۲ دریاچه ارومیه آب از دست داده است/تراز آب خزر، ۱ متر کاهش یافته است

تداوم نابودی تنها پهنه آبی باقیمانده از تالاب انزلی

رهاسازی صدها بچه‌ماهی کپور تالابی،حاصل تلاش محققان آبزی‌پروری کشور

ساخت دستگاه جاروب کننده فضولات ماهی در کشور

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها