جمعه، ۳۱ فروردین، ۱۴۰۳ | Friday, 19 April , 2024

ظرفیت تولید سالانه شش نوع واکسن بی‌هوازی ایران به ۲۰ میلیون دز رسید

نسخه قابل پرینت
کد خبر:21391
دوشنبه، ۲۹ خرداد، ۱۳۹۶ | 08:40

ظرفیت تولید سالانه شش نوع واکسن بی‌هوازی ایران به ۲۰ میلیون دز رسید

رئیس بخش واکسن های بی‌هوازی موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی با اشاره به اینکه شش نوع واکسن در این بخش تولید می‌شود، گفت: واکسن های تولید شده  از جمله واکسن هایی هستند که به صورت صد در صد در داخل کشور و در موسسه رازی تولید می ‌شوند و تاکنون به کشور وارد نشده اند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران دکتر رضا پیله‌چیان با اشاره به فعالیت‌های بخش تحقیق و تولید واکسن‌های بی هوازی دامی موسسه رازی اظهار کرد: در این بخش با استفاده از باکتری‌های بی‌هوازی که عمدتا کلستریدیوم‌ها هستند، شش نوع واکسن با همکاری شعب این موسسه در مشهد، اهواز، شیراز و کرمان تولید می شود.
وی با بیان این که واکسن‌های بی‌هوازی دامی در مجموع در این بخش و شعبه های موسسه رازی تولید می شود، افزود: برخی شعب موسسه رازی مانند شعبه کرمان و اهواز، تنها تولید آن ها در حوزه واکسن، واکسن انتروتوکسمی است.

رئیس بخش واکسن های بی هوازی موسسه رازی خاطرنشان کرد: در این بخش بر علیه ۴ باکتری کلستریدیوم پرفرنژنس تیپ B,C,D و کلستریدیم سپتیکوم، ۴ نوع واکسن تولید می شود که در مجموع تحت یک واکسن چهار ظرفیتی به نام انتروتوکسمی عرضه می شود.

وی شاربن علامتی را از دیگر فرآورده های این بخش در موسسه رازی عنوان کرد و گفت: این واکسن بر علیه بیماری شاربن علامتی در گاو و گوساله تولید می شود.

دکتر پیله چیان بیان کرد: واکسن قانقاریای عفونی کبد گوسفند از دیگر واکسن هایی است که در این بخش به تولید می رسد و بر علیه این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی واکسن های تولید شده در این بخش به لحاظ اهمیت در کشور استراتژیک محسوب می شوند، تصریح کرد: واکسن های تولید شده در این بخش از جمله واکسن هایی هستند که به صورت صد در صد در داخل کشور و در موسسه رازی تولید می شوند و تاکنون به کشور وارد نشده اند.

رئیس بخش واکسن های بی هوازی موسسه رازی ادامه داد: تولید این واکسن ها در موسسه رازی از سال ۱۳۱۴ آغاز شده و به مرور طی دهه های گذشته افزایش دز پیدا کرده اند که در ابتدا سالانه ۲۰۰ هزار دز تولید می شد و اکنون ظرفیت تولید به ۱۲۰ میلیون دز در سال رسیده است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

امکان تولید انبوه واکسن فلج اطفال تزریقی در موسسه رازی

خط تولید جدید سرم‌های درمانی در موسسه رازی

موفقیت محققان ایرانی در ساخت اولتراسانتریفیوژ ۶۰هزار دور در دقیقه

همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و موسسه رازی در تولید واکسن های نوترکیب

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها