پنج شنبه، ۶ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Thursday, 25 April , 2024

مدیر طرح تدوین گزارش سیاست علم و فناوری در «آنکتاد»: ایران یک ظرفیت فوق‌العاده در نوآوری است

نسخه قابل پرینت
کد خبر:19062
دوشنبه، ۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۶ | 09:34

مدیر طرح تدوین گزارش سیاست علم و فناوری در «آنکتاد»: ایران یک ظرفیت فوق‌العاده در نوآوری است

مدیر طرح تدوین گزارش سیاست علم و فناوری ایران در آنکتاد (UNCTAD: United Nations Conference on Trade and Development) گفت: بر اساس شاخص های آماری، ایران یک ظرفیت شگفت‌آور در حوزه نوآوری است.

به گزارش دیده‌بان علم ایران مایکل لیم در جلسه رونمایی از سند گزارش سیاست علم و فناوری ایران در مقر سازمان ملل در ژنو، با ارائه گزارشی از رشد جهشی زیرساخت ها و عملکرد علم، فناوری، نوآوری و توسعه سرمایه انسانی ایران، گفت: بر اساس شاخص های آماری، ایران یک ظرفیت شگفت آور در حوزه نوآوری است  و در سال های اخیر نتایج سرمایه گذاری مستمر و گسترده آن به خوبی در تولید علم، تجاری سازی و ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان نمایان شده است.

وی افزود: در صورت ایجاد سایر شرایط لازم، آمادگی ورود جدی به اقتصاد دانش بنیان برای ایران وجود دارد.

به گفته لیم، در صورت بهبود تعاملات بخش های اقتصاد سنتی با حوزه علم، فناوی و تشویق بخش خصوصی و شرکت های بزرگ برای سرمایه گذاری در R&D، سرعت ایران در کسب دستاوردهای اقتصادی از ظرفیت های بزرگ علم و فناوری، رشد چشمگیری خواهد داشت.

مدیر طرح تدوین گزارش سیاست علم و فناوری ایران در آنکتاد (کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل) تصریح کرد: گسترش همکاری های بین المللی و همکاری های فناوارنه در سرمایه گذاری خارجی برای رشد بیشتر اقتصاد دانش بنیان از دیگر موضوعات مورد تاکید این گزارش است.

در ادامه این نشست، نمایندگان کشورهای آلمان، عمان، چین و کنیا در سخنان جداگانه به اهمیت این گزارش در معرفی توانمندی های برجسته و رشد قابل توجه ایران در حوزه علم، فناوری و نوآوری اشاره کرده و تاکید داشتند رشد سریع ایران می تواند نمونه خوبی برای سایر کشورهای در حال توسعه باشد.

علاوه بر این، کشورهای فوق بر آمادگی همکاری با ایران در حوزه های مختلف اقتصادی در علم و فناوری تاکید کردند. همچنین کشورهای چین و کنیا با اشاره به چالش های مشابه در بسیاری از کشورهای در حال توسعه مانند جلب مشارکت سرمایه گذاری بخش خصوصی در تحقیق و توسعه و همچنین وجود برخی موازی کاری ها و عدم بهره ساختاری و نظایر آن، ضرورت تبادل تجربیات سیاستگذاری برای بهبود نظام نوآوری مورد تاکید قرار داده اند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

«مریم میرزاخانی» در کنار «ماری کوری» در فهرست هفت دانشمند تاثیرگذار در جهان

از یکشنبه آینده آغاز می شود: بزرگداشت «هفته ترویج علم» با رویکرد «شناخت ایران زمین»

با بررسی گسترده ۱۱ نژاد ایرانی؛ مشخصات ژنتیکی گستره ژنومی جمعیت ایرانی شناسایی شد

معاون تحقیقات وزیر بهداشت اعلام کرد:اولین عامل خطر مرگ و ناتوانی در ایران امروز و فردا

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها