دیده بان علم ایران

دوشنبه، ۱۵ آذر، ۱۳۹۵ | Monday, 5 December , 2016

تولید استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری

کد خبر: 1644 نسخه قابل پرینت
۲۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۱
تولید استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری
 با هدف صادرات فرآورده های شیلاتی به کشور روسیه استیک دودی ماهیان خاویاری در بخش فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور تولید شد.

به گزارش دیده بان علم ایران در راستای ترویج یافته های تحقیقاتی و تنوع بخشی فرآورده های غذایی آبزیان در کشور ، استیک دودی گرم از فیله ماهیان خاویاری به سفارش بخش خصوصی پرورش ماهیان خاویاری و با هدف صادرات به کشور روسیه در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور تولید شد. فرمولاسیون این محصول از دستاوردهای پروژه های تحقیقاتی محققان پژوهشکده بوده است.

انتهای پیام
im

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با دیده‌بان علمی ایران، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود «دیده‌بان علمی ایران» را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
آخرین مطالب
اخبار برگزیده
تمامی حقوق این سایت متعلق به «دیده‌بان علمی ایران» است
Copyright © 2016
Designed By Aryan