پنج شنبه، ۶ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Thursday, 25 April , 2024

انتخاب ایران به عنوان دبیرخانه دائمی المپیاد بین‌المللی نانو/برگزاری اولین المپیاد دانشجویی نانو در تهران

نسخه قابل پرینت
کد خبر:15860
دوشنبه، ۹ اسفند، ۱۳۹۵ | 12:00

انتخاب ایران به عنوان دبیرخانه دائمی المپیاد بین‌المللی نانو/برگزاری اولین المپیاد دانشجویی نانو در تهران

ایران به عنوان دبیرخانه دائمی المپیاد بین‌المللی نانو انتخاب شد.

به گزارش دیده‌بان علم ایران در حاشیه نشست مجمع آسیایی نانوفناوری (Asia Nano Forum) که ۲۷ بهمن‌ماه امسال در شهر توکیوی ژاپن برگزار شد، تفاهم‌نامه بین‌المللی در خصوص برگزاری اولین المپیاد دانشجویی نانو به امضای طرفین رسید.

در جریان امضای این تفاهم‌نامه، نمایندگانی از سازمان‌های مرتبط در ایران، روسیه، کره‌جنوبی و تایوان حضور داشتند و برای شرکت در المپیاد به صورت رسمی اعلام آمادگی کردند. طبق این تفاهم‌نامه، اولین المپیاد بین‌المللی دانشجویی نانو در آبان‌ماه ۹۶ در شهر تهران برگزار خواهد شد.

در این تفاهم‌نامه تصریح شده است که با توجه به تجربه ۷ ساله ایران در برگزاری این دست رقابت‌ها در سطح ملی، اولین المپیاد بین‌المللی نانو در آبان‌ماه ۱۳۹۶ در ایران، شهر تهران به مدت ۷ تا ۱۰ روز برگزار خوهد شد.

 امضاکنندگان این تفاهم‌نامه به عنوان بنیان‌گذاران المپیاد انتخاب شدند و کمیته راهبردی المپیاد را به عنوان بالاترین مرجع ذی‌صلاح تشکیل خواهند داد.
همچنین بر این اساس، المپیاد بین‌المللی نانو هر ساله در یکی از کشورهای امضاکننده به صورت چرخشی برگزار خواهد شد.

ایران نیز به عنوان دبیرخانه دائمی المپیاد تعیین شد و مسئولیت نظارت بر اجرای المپیاد در کشورهای برگزارکننده را بر عهده خواهد داشت.

المپیاد بین‌المللی نانو با رویکرد حل مسائل فناورانه و علمی برای بکارگیری نخبگان جوان پایه‌ریزی شده است که اهدافی چون ایجاد انگیزه میان دانشجویان برای درک عمیق‌تر علم و فناوری نانو و کسب مهارت‌های لازم برای حل چالش‌های صنعتی،  ارتقاء دانش و مهارت شرکت‌کنندگان در زمینه‌ نوآوری و تجاری‌سازی،  تقویت روحیه کار تیمی در میان شرکت‌کنندگان،  شناخت و حمایت از استعدادهای موجود در جهان در زمینه علم و فناوری نانو،  زمینه‌سازی جهت توسعه همکاری‌های علمی-فناورانه در میان محققان و فناوران جوان را دنبال می‌کند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

تولید «بادمجان تراریخته» با «بتاکاروتن» بیشتر در ژاپن

تهران در رتبه ۳۴ برترین خوشه‌ های علم و فناوری جهان

سابقه رخداد شش زلزله بالای ۶ ریشتر در بخش غربی گسل شمال تهران/عدم تاثیر زلزله دماوند بر گسل شمال تهران

سرپرست جدید ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، جایگزین «سرکار» شد

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها