جمعه، ۷ اردیبهشت، ۱۴۰۳ | Friday, 26 April , 2024

ایران در مقالات گروهی، چهارم غرب آسیا!/علوم فیزیک دارای بیشترین مقاله گروهی

نسخه قابل پرینت
کد خبر:11057
دوشنبه، ۱ آذر، ۱۳۹۵ | 16:34

ایران در مقالات گروهی، چهارم غرب آسیا!/علوم فیزیک دارای بیشترین مقاله گروهی

ایران بر اساس رتبه بندی نمایه نیچر در سال ۲۰۱۶ در بخش مقالات گروهی در رده چهارم کشورهای منطقه غرب آسیا قرار دارد.

به گزارش دیده‌بان علم ایران، دفتر علم‌سنجی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی اعلام کرد: براساس آخرین رتبه بندی نمایه نیچر که مربوط به سپتامبر ۲۰۱۵ تا ۳۱ آگوست ۲۰۱۶ است،  ایران با ۲۰۸ مقاله علمی گروهی در رتبه چهارم کشورهای منطقه آسیای غربی قرار گرفته است.

براین اساس، در بین سازمان ها و موسسات ایرانی، پژوهشگاه دانش های بنیادی در رتبه نخست قرار گرفته و دانشگاه‌های تهران و صنعتی اصفهان به ترتیب در رتبه های دوم و سوم موسسات برتر کشور در نمایه نیچر قرار گرفته‌اند.

همچنین براساس حوزه موضوعی این نمایه، علوم فیزیک بیشترین فراوانی را در میان سایر حوزه های موضوعی این رتبه‌بندی به خود اختصاص داده است.

بنا بر این گزارش مقاله « ISG۱۵ deficiency and increased viral resistance in humans but not mice» در حوزه علوم زیستی براساس نمره «آلتمتریکس» به عنوان مقاله برتر ایران مشخص شده که با مشارکت ۲۷ نویسنده از ۵ کشور جهان و با همکاری سه محقق ایرانی با نام‌های داوود منصوری، پیام طبرسی و نهال منصوری از دانشگاه شهید بهشتی به نگارش درآمده و در مجله « Nature Communications » منتشر شده است.

همچنین یک مقاله با عنوان The Synergistic Enhancement of Cloning Efficiency in Individualized Human Pluripotent Stem Cells by Peroxisome Proliferative-Activated Receptor-γ (PPARγ) Activation  and Rho-associated Kinase (ROCK) Inhibition  با مشارکت ۸ نویسنده که ۶ نفر از آن‌ها وابسته به جهاد دانشگاهی هستند به رشته تحریر درآمده است.

براساس رتبه‌بندی نمایه نیچر در میان کشورهای جهان، آمریکا ، چین و آلمان رتبه های اول تا سوم جهان را در اختیار دارند

نمایه نیچر پایگاهی از اطلاعات کتابشناختی مقالات گروهی از مجلات منتخب شامل ۶۸ مجله است، که تلاش می‌کند تا شاخصی از خروجی اثرگذار تحقیق ارائه کند.

شاخص‌های این نمایه شامل AC یعنی تعداد مقالات، FC سهم نسبی از مقالات در یک مقاله و WFC شاخص تعدیل شده بر اساس اندازه مقالات نجوم و اختر فیزیک است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

گزارش ارزیابی اثرگذاری اقتصادی و فنّاورانه بروندادهای علمی ایران/ ایران از لحاظ«سهم مقالات کاربردی از کل مقالات»در رتبه پنجم کشورهای اسلامی

نمایه شدن مجله انجمن ریاضی ایران در MathSciNet

رتبه چهارم ایران در منطقه در شاخص «اچ»/ جایگاه جهانی هفدهم ایران در انتشار مقالات داغ

ایران در رتبه چهارم تولید مقالات نانو دنیا/اختصاص یک پنجم کل مقالات ایران به نانو، منطقی است؟

نظر دهید

* نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

سرخط خبرها